OVER
DALMEC

OVER DALMEC

Dalmec balanceersystemen

Dalmec balanceersystemen zijn intelligente oplossingen die producten van 10 tot 900 kg ‘schijnbaar gewichtloos’ maken. Niet alleen om te tillen en te verplaatsen, maar ook om te kantelen of te draaien tijdens de handeling. De systemen worden op maat gemaakt voor de toepassing en de locatie en zijn zo ontworpen dat elke producthandeling veilig en met een minimale fysieke inspanning gebeurt.

Hiermee verbeteren we zowel de efficiency als de arbeidsomstandigeheden binnen uw bedrijf. Alle Dalmec-balancers worden in Cles in Noord Italie ontworpen en gemaakt. Er zijn inmiddels al meer dan 50.000 balancers gebouwd en wereldwijd toegepast in vrijwel iedere industrietak en dagelijks worden er nieuwe toepassingen ontworpen. De productieruimte in Cles bedraagt 14.000 m². Onze ongekend ruime praktijkervaring is mogelijk ook in uw situatie te benutten.

De verkoop, montage en service voor Nederland vindt plaats vanuit onze nieuwe vestiging in Meerkerk. Na jaren van gestage groei werd ons pand in Leerdam te klein. Ons verlanglijstje evoor een nieuwe locatie was zo groot dat we gekozen hebben voor nieuwbouw op een prachtige locatie aan de A27 in Meerkerk.