WERKWIJZE
WERKWIJZE

Project van A tot Z

Een goede voorbereiding is het halve werk

Dalmec begint ieder project met een uitvoerige inventarisatie. Zowel de werkplek als de handeling en het product wordt onder de loep genomen. Alleen zo kunnen we u van het beste advies voorzien. Na opdracht start de engineering, waarbij we ruim de tijd nemen om het ontwerp van de tilhulp met u te bespreken en te controleren op de werkplek.
Voor de balancer de fabriek verlaat, wordt deze uitgebreid getest. Pas als we ervan overtuigd zijn dat de balancer volledig aan uw wensen en werksituatie voldoet, volgen de plaatsing en inbedrijfstelling. Uiteraard inclusief een gedetailleerde gebruikersinstructie. Een optimale balans tussen kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Dalmec-balanceersystemen

Dalmec-balanceersystemen zijn intelligente oplossingen die producten van 10 tot 900 kg ‘schijnbaar gewichtloos’ maken. Niet alleen om te tillen en te verplaatsen, maar ook om te kantelen of te draaien tijdens de handeling. De systemen worden op maat gemaakt voor de toepassing en de locatie en zijn zo ontworpen dat elke producthandeling veilig en met een minimale fysieke inspanning gebeurt.

Hiermee verbeteren we zowel de efficiency als de arbeidsomstandigeheden binnen uw bedrijf. Alle Dalmec-balancers worden in Cles in Noord Italie ontworpen en gemaakt. Er zijn inmiddels al meer dan 50.000 balancers gebouwd en wereldwijd toegepast in vrijwel iedere industrietak en dagelijks worden er nieuwe toepassingen ontworpen. De productieruimte in Cles bedraagt 14.000 m². Onze ongekend ruime praktijkervaring is mogelijk ook in uw situatie te benutten.

De verkoop, montage en service voor Nederland vindt plaats vanuit onze nieuwe vestiging in Meerkerk. Na jaren van gestage groei werd ons pand in Leerdam te klein. Ons verlanglijstje voor een nieuwe locatie was zo groot dat we gekozen hebben voor nieuwbouw op een prachtige locatie aan de A27 in Meerkerk.